Skip to main content
Trustpilot

Crest Alpine Lodge (Hotellklass: 3½ stjärnor)

Ski in/ski out-hotell mitt i pisten

Mitt i pisten, ovanför byn Champoluc, ligger Crest Alpine Lodge & Spa. Här hoppar du på skidorna på morgonen och kör nästan till sängs på kvällen. Du kommer inte närmare direkttillgång till pisterna än från detta hotell. Om du vill åka ner till byn på kvällen, går kabinliften ner vid följande tidpunkter: 18.00, 19.30, 22.30 och 23.30. Vill man stanna på berget har hotellet också en stor lounge med TV och spel att njuta av på kvällarna.

Hotellets restaurang, lobby/lounge, reception och bar har renoverats i en mycket modern stil med stora vita väggar och stora panoramafönster som öppnar upp rummet. Rummen är inredda i en gammal rustik stil och är utrustade med TV, dusch/wc och vissa med balkong.

God mat och den bästa utsikten i skidområdet

Köket serverar äkta italienska specialiteter i en mysig atmosfär med levande ljus. Restaurangen har fått kvalitetsstämpeln Saveurs du Val d´Aoste för sitt sätt att kombinera de bästa råvarorna och resurserna från Aostadalen. Hotellet har en helt ny wellnessavdelning med bastu, ångbastu, lugnt rum och massagerum. Spa- och wellnessområdet är för 16 år och uppåt.

Från restaurangens stora, vackra panoramafönster kan du njuta av din middag i skenet av levande ljus och med en obeskrivlig utsikt över dalen. Köket serverar riktiga italienska specialiteter, vilket du kan behöva när du nu kan åka skidor från soluppgång till solnedgång.

Observera att om du kör din egen bil kommer den att parkeras i centrum och ditt bagage kommer att transporteras upp med hotellets snöskoter.

Fritextsökning

Fakta om boendet

Avstånd
Centrum2500 meter
Lift50 meter
Pist0 meter
Ski-in/ski-outJa
Faciliteter
BarJa
Dusch och toalettJa
HanddukarJa
HårtorkJa
RestaurangJa
SängkläderJa
SlutstädningJa
WifiJa
Wellness
Åldersgräns wellness:16
ÅngbadJa
BastuJa
Wellness områdeJa

Rumstyper

Karta

Logo fra Danmarks rejse garantifond
Logo for Danmarks rejsebureau forening