Skip to main content
Trustpilot

Hotel Paradiso (Hotellklass: 3 stjärnor)

Charmigt familjeägt hotell med halvpension nära pisten

Hotel Paradiso ligger i utkanten av Livigno mitt emot längdskidspåren och nära liften, Carosello 3000. Hotellet är charmerande och du blir varmt välkomnad av familjen Canepari som äger hotellet. Hotel Paradiso passar dig som önskar att bo i utkanten av Livigno, men ändå nära skidåkningen. 

Halvpension med fokus på gästvänlighet

Hotel Paradiso drivs av familjen Canepari som har tagit emot gäster med stor gästvänlighet under många år. På Hotel Paradiso ingår det halvpension vilket betyder att du får frukost och middag serverat på hotellet. Både till frukost och middag får du serverat lokala specialiteter. Om du önskar vin till maten kan de ta fram det perfekta glaset till din middag. 

Utöver fantastisk mat och vin så har också Hotel Paradiso en egen wellnessavdelning. Här kan du slappna av i bastun eller jacuzzin.

Mitt emot längdspåren

Hotel Paradiso ligger bland lugna och natursköna omgivningar och 10 minuter från Livignos centrum. Du har 400 meter från skidliften, Carosello 3000 som tar dig upp i skidområdet Carosello. Om du inte vill gå så kan du ta skidbussen som stannar 50 meter från hotellet som tar dig runt i hela Livigno. Om du önskar att varva skidåkningen med längdskidåkning så är Hotel Paradiso perfekt för dig. För Hotel Paradiso ligger mitt emot längdspåren i Livigno.

Fina rum 

Hotel Paradiso är ett mysigt och charmigt hotell. Alla rum har ett badrum, TV och de flesta av rummen har också en balkong. Det finns gratis wi-fi, parkering och skidförvaring.

Fritextsökning

Fakta om boendet

Avstånd
Skidbuss0 meter
Mataffär50 meter
Skidhyra50 meter
Centrum2200 meter
Lift100 meter
Pist100 meter
Faciliteter
BarJa
HissJa
GymJa
GarageJa
Husdjur tillåtet10 € pr. nat
ParkeringJa
RestaurangJa
SkidrumJa
SpelrumJa
PjäxvärmareJa
Wifi på hotellrummetJa
Wellness
Åldersgräns wellness:18 år
ÅngbadJa
JacuzziJa
BastuJa
Wellness områdeJa
Maten
GlutenfriJa

Rumstyper

Karta

Logo fra Danmarks rejse garantifond
Logo for Danmarks rejsebureau forening