Skip to main content
Trustpilot

Residence Anna (Hotellklass: 4 stjärnor)

Moderna bekväma lägenheter med wellness bara 100 meter från liften

Residence Anna ligger i hjärtat av Passo Tonale, tätt på både lift och centrum. En lyckad semester börjar här. Lägenheternas placering, storlek och standard gör att du har allt du behöver för att din skidresa till Passo Tonale ska bli så bekväm som möjligt.

Centralt beläget 100 meter från liften med wellness

Residence Anna erbjuder det mesta av bekvämligheter för en perfekt skidsemester. Runt ena hörnet har du en av liftarna som snabbt tar dig upp i Passo Tonales härliga skidsystem. Går du åt andra hållet finner du huvudgatan där du har inköpsmöjligheter och ett flertal mysiga barer och restauranger. Efter en lång skiddag kan du även vila musklerna i husets egna wellnessavdelning. Mot en avgift på 10 euro per person eller 50 euro per lägenhet kan du boka en plats i wellness området. Åldersgränsen för inträde till wellness är 15 år. 

Med den helhet som en vistelse på Residence Anna kan erbjuda är det inte konstigt att lägenheterna ofta får återkommande gäster och har en av de högsta betygen i Passo Tonale. 

Moderna och bekväma lägenheter

Lägenheterna i Residence Anna är av traditionell stil med en modern touch. Inredningen kläs i trä utan att det känns slitet och gammalt. Utöver det erbjuder lägenheterna alla de bekvämligheter som kan tänkas behövas för en skidsemester i lägenhet. Ett gott utrustat kök, fräscht badrum, matplats till alla boende, TV, hårtork och WIFI. Lägenheterna har också en parkering samt en egen balkong.

Fritextsökning

Fakta om boendet

Avstånd
Skidbuss0 meter
Skidhyra200 meter
Centrum200 meter
Mataffär150 meter
Lift100 meter
Pist100 meter
Faciliteter
HissJa
ParkeringJa
SlutstädningJa
Dusch och toalettJa
TVJa
Garage€35/Vecka
Husdjur tillåtetNEJ
HanddukarJa
HårtorkJa
Kaffe/te faciliteterJa
KylskåpJa
MicrougnJa
SängkläderJa
SkidrumJa
Wifi i lägenhetenJa
BalkongJa
FamiljevänligtJa
Wellness
ÅngbadJa
JacuzziJa
BastuJa
Åldersgräns wellness:15 år
Wellness område10€ pr. person/dag

Rumstyper

Karta

Logo fra Danmarks rejse garantifond
Logo for Danmarks rejsebureau forening