Skip to main content
Trustpilot

Residenz Lothringen (Hotellklass: 3 stjärnor)

Centralt lägenhetshus med vacker utsikt över bergen

Residenz Lothringen är den gula byggnaden på bilden. Centralt läge med fantastisk utsikt över staden och de omgivande bergen, och bara några minuter från Gasteins berömda vattenfall.

Skidlift och wellness inom räckhåll

I byggnaden finns en restaurang som serverar utsökt mat och drycker. Stubnerkogel-liften och spaet Felsentherme ligger bara 500 meter från lägenheterna. För att komma dit måste du klättra uppför en backe, vilket är en perfekt uppvärmning inför dagens skidåkning. Om du inte vill åka kan du alltid ta skidbussen, som ligger 300 meter bort, precis bredvid turistbyrån.

Moderna lägenheter med utsikt över bergen


Bo centralt i nyrenoverade lägenheter med utsikt över bergen längs Gastein-dalen. Alla lägenheter har moderna möbler, ett välutrustat kök, ett vardagsrum och vissa lägenheter har en balkong. Lägenheterna har plats för 2 till 8 personer och det finns en hiss i byggnaden.

På toppen finns en härlig solterrass med panoramautsikt. Det finns också tillgång till grannbyggnaden, där det finns bagageförvaring.

Gratis parkering och gratis wifi

Det finns 1 gratis parkeringsplats per lägenhet (ytterligare parkeringsplatser finns på begäran). Parkering är möjlig på den närliggande parkeringen. Internet är gratis!

Det finns ett startpaket med toalettpapper och tvättmedel i lägenheten. Resten av nödvändigheterna måste du ta med dig eller köpa på EuroSpar, som ligger bara 800 meter från Residenz Lothringen.

Fritextsökning

Fakta om boendet

Avstånd
Skidbuss300 meter
Mataffär450 meter
Centrum800 meter
Lift500 meter
Pist500 meter
Faciliteter
Dusch och toalettJa
HissJa
VattenkokareJa
TVJa
KylskåpJa
ParkeringJa
Skid- och pjäxrumJa
Wifi i lägenhetenJa

Rumstyper

Karta