Skip to main content

SKIDRESOR MED FLYG

Skidresor med flyg till Alperna

Vi erbjuder billiga skidresor med flyg till Alperna, så att du så enkelt och snabbt som möjligt kan komma ner till pisterna till ett överkomligt pris! 

Vi har direktflyg till alla våra skidorter runt om i Alperna. Du kan därför under hela skidsäsongen flyga direkt till flera flygplatser i Alperna från Arlanda (Stockholm), Landvetter (Göteborg) och Kastrup (Köpenhamn). 

Skidresor till Italien med flyg 

Vi har direktflyg till alla våra skidorter i Italien. Beroende på vilken skidort du har valt så kommer du antingen att flyga till och från Innsbruck, Turin, Milano, Bolzano eller Verona. Här kan du hitta din skidresa till Italien med flyg. 

Skidresor till Österrike med flyg 

Vi har direktflyg till alla våra skidorter i Österrike. Beroende på vilken skidort du ska till så kommer du antingen att flyga till och från Innsbruck och Salzburg. Här kan du hitta din skidresa till Österrike med flyg. 

BRA ATT VETA INFÖR FLYGRESAN

  • Ditt resebevis och pass är dina resedokument för både av- och hemresa. 
  • Skidfrakt är något som ska köpas till om du önskar att ta med dig dina egna skidor, detta är något du kan lägga till efter att ha bokat din resa. Men vi rekommenderar att du gör det så fort som möjligt eftersom skidfrakt snabbt blir utsålt.
  • Bagageregler varierar för varje flygbolag, därför när du har bokat din skidresa får du veta vilket flyg du ska med och därmed kan du undersöka vilka bagageregler som gäller. 

Våra skidresor med flyg till Alperna inkluderar alltid transfer

Transfer är alltid inkluderat till och från skidorten när du bokar en skidresa med flyg. Här kommer våra guider att ta emot dig på flygplatsen och se till att du kommer fram till ditt boende.

BRA ATT VETA INFÖR TRANSFER

  • I vissa tillfällen kan det förekomma väntetider på flygplatsen då vi samkör transferbussarna med olika flyg.
  • Transfertiden tar mellan 1-3 timmar beroende på skidort. 
  • På hemresan avgår transferbussen i god tid för att vara på flygplatsen 2 timmar innan flyget avgår.
  • Transfer under högsäsong planläggs med extra marginal för att ta hänsyn till mycket trafik och kö. 
  • Det finns inte toaletter på bussarna, men det görs ett toalettstopp under resan.
Fritextsökning