Skip to main content
Trustpilot

Cesa Stefi (Hotellklass: 3 stjärnor)

Bekväma lägenheter endast 100 meter från huvudliften och på gångavstånd från Canazeis restauranger.

Om du vill bo centralt, bara 100 meter från Pecols huvudlift och på gångavstånd från byns många restauranger, är Cesa Stefi det perfekta valet.

Detta ljusa och nyare lägenhetskomplex ligger i den charmiga och livliga byn Canazei. Lägenheterna på Cesa Stefi är funktionella och ligger bara 100 meter från huvudliften. Cesa Stefi har flera olika lägenheter och passar par, familjer och vänner som vill bo nära liften på sin skidresa till Canazei.

Nära liften

Cesa Stefi ligger bara 100 meter från Pecols huvudlift. Efter en dag med skidåkning kan du ta skogspisten som leder ner till byn och du har 500 meter tillbaka till lägenheten. Du har också centrum inom gångavstånd, där du hittar flera barer, affärer, kaféer och restauranger.

Funktionella lägenheter

Lägenheterna i Cesa Stefi är funktionella och ljusa. Alla lägenheter har ett vardagsrum med TV, kök med diskmaskin och badrum med tvättmaskin. Det finns också gratis parkering, skidrum med pjäxvärmare, Wi-Fi, barnsängar. Husdjur är också tillåtet. 

De 6 lägenheterna är fördelade med 4 lägenheter i huvudbyggnaden och de 2 sista är på bottenplan i huset/annexet mittemot.

På Cesa Stefi kan du boka följande:

  • 2-rumslägenhet - En lägenhet på andra våningen för upp till 5 personer med ett sovrum med dubbelsäng och en enkelsäng, kök/vardagsrum med en bäddsoffa för 2 personer. Det finns en balkong.  
  • 3-rumslägenhet med 2 sovrum  Det finns två lägenheter på första våningen för upp till 6 personer, med ett sovrum med dubbelsäng och ett sovrum med två enkelsängar. Det finns ett kök/vardagsrum med en bäddsoffa för 2 personer. En lägenhet har ett badrum med fönster och en lägenhet utan fönster. Det finns två balkonger i båda lägenheterna. 
  • 3-rumslägenhet med 2 sovrum - En lägenhet på andra våningen för upp till 6 personer, med två dubbelrum, kök/vardagsrum med bäddsoffa för 2 personer. Det finns två balkonger.
  • 3-rumslägenhet med 2 sovrum Annex - Det finns två lägenheter i grannhuset för upp till 7 personer, med ett sovrum med dubbelsäng och ett sovrum med två enkelsängar, kök/vardagsrum med bäddsoffa för 2 personer. Badrummen har inga fönster.
Fritextsökning

Fakta om boendet

Avstånd
Skidbuss100 meter
Mataffär400 meter
Skidhyra350 meter
Centrum400 meter
Lift100 meter
Pist700 meter
Faciliteter
FamiljevänligtJa
Husdjur tillåtetJa
ParkeringJa
SkidrumJa
PjäxvärmareJa
Wifi i lägenhetenJa
Dusch och toalettJa
VattenkokareJa
TVJa
HanddukarJa
KaffemaskinJa
KokplattaJa
KylskåpJa
DiskmaskinJa
SängkläderJa
SlutstädningJa

Rumstyper

Karta

Logo fra Danmarks rejse garantifond
Logo for Danmarks rejsebureau forening