Skip to main content
Trustpilot

Baita Morena 2 (Hotellklass: 4 stjärnor)

Stora och rymliga lägenheter i ett lugnt område med vacker natur

Baita Morena 2 ligger i ett lugnt område vid utkanten av Livigno och är omgivet av vacker natur. Lägenheterna passar både familjer och vänner som önskar att bo stort och rymligt under sin skidsemester i Livigno.

Omgivning

Baita Morena 2 ligger i ett lugnt område och är ett bra alternativ för dem som önskar en rofylld skidsemester. Nära lägenheterna ligger ett par trevliga barer, caféer och butiker som alla erbjuder olika italienska delikatesser från området.

Nära till skidområdet

Endast 100 meter bort från Baita Morena 2 ligger den närmsta liften “Amerikan” och bara 500 meter bort gondolliften “Carosello 3000”. Skulle du vilja ta dig in till huvudliftarna på morgonen kan du enkelt och smidigt hoppa på skidbussen som går 50 meter bort från huvuddörren. 

Rymliga lägenheter 

Baita Morena 2 byggdes 2018 och lägenheterna är ljusa och moderna. Köken är fullt utrustade med allt du kan behöva under din skidsemester i Livigno, som t.ex. diskmaskin, mikrovågsugn, elspis, kylskåp och kaffemaskin.

I lägenheterna finns sängkläder, handdukar och TV. Det finns även gratis parkering och ett uppvärmt skidförråd i byggnaden. WIFI är inkluderat.

På Baita Morena 2 kan du boka följande lägenheter:

2-rums lägenhet för 2 personer - Trevlig lägenhet med ett separat sovrum med dubbelsäng. 

3-rums lägenhet för 4 personer - Rymlig och ljus lägenhet med två separata sovrum med en dubbelsäng, två enkelsängar och en extra bäddsoffa (på förfrågan). 

Fritextsökning

Fakta om boendet

Avstånd
Skidbuss200 meter
Mataffär500 meter
Skidhyra800 meter
Centrum3000 meter
Lift100 meter
Pist100 meter
Faciliteter
Dusch och toalettJa
VattenkokareJa
TVJa
HanddukarJa
HårtorkJa
KaffemaskinJa
KokplattaJa
KylskåpJa
MicrougnJa
DiskmaskinJa
UgnJa
ParkeringJa
SkidrumJa
PjäxvärmareJa
Wifi i lägenhetenJa
SängkläderJa
SlutstädningJa
DiskhanddukarJa

Rumstyper

Karta

Logo fra Danmarks rejse garantifond
Logo for Danmarks rejsebureau forening