Skip to main content
Trustpilot

Baitin dala Peppa (Hotellklass: 3 stjärnor)

Perfekt läge nära till allt 

Lägenheterna Baitin dala Peppa är idylliskt belägna längst Domenion Street och erbjuder en perfekt kombination av fridfullhet och bekvämlighet. Platsen är en fröjd för den som söker avskildhet, samtidigt som den ligger nära gågatan och skidbackarna vid Sitas och Cassana, som bara är en kort 100 meters promenad från boendet.

För att göra din skidsemester ännu mer bekväm finns en busshållplats för den kostnadsfria skidbussen bara några steg från huset, vilken erbjuder anslutning till samtliga busslinjer. Detta gör det enkelt att ta sig till och från olika skidområden och aktiviteter i området.

Moderna lägenheter i härlig bergsstil

Stugan själv är en pärla i sig, alltid noggrant underhållen och fullt utrustad med moderna bekvämligheter. Även om den är nybyggd och erbjuder alla moderna bekvämligheter, har den fortfarande behållt charmiga trädetaljer och en genuin alpin stil som ger den en inbjudande atmosfär.

Dessutom finns det gott om bekvämligheter i närheten, inklusive stormarknader, pubar, restauranger och butiker. Detta gör Baitin dala Peppa till ett perfekt val för en bekväm och minnesvärd vistelse i detta vackra område.

Fritextsökning

Fakta om boendet

Avstånd
Skidbuss10 meter
Skidhyra150 meter
Mataffär100 meter
Centrum200 meter
Lift100 meter
Pist10 meter
Faciliteter
BalkongJa
TVJa
FrysJa
HanddukarJa
HårtorkJa
Kaffe/te faciliteterJa
KokplattaJa
KylskåpJa
MicrougnJa
DiskmaskinJa
ParkeringJa
SängkläderJa
Skid- och pjäxrumJa
SlutstädningJa
PjäxvärmareJa
TerrassJa
Wifi i lägenhetenJa
UgnJa

Rumstyper

Karta

Logo fra Danmarks rejse garantifond
Logo for Danmarks rejsebureau forening