Skip to main content
Trustpilot

Hotel Capriolo (Hotellklass: 3 stjärnor)

Härlig wellness, halvpension och nära till både skidåkning och centrum

Hotel Capriolo är ett 3-stjärnigt hotell som ligger nära allt! Hotellet har en varm atmosfär och erbjuder halvpension. Hotel Capriolo passar par och familjer som vill bo fint med närhet till allt på sin skidresa till Livigno.

Halvpension med eget wellnesscenter

Hotel Capriolo är ett populärt hotell med varm atmosfär som erbjuder halvpension. Det betyder att du får både frukost och middag serverat på hotellet. Om morgonen står det en frukostbuffé redo för dig, och på kvällen blir du serverad en 3-rättersmeny.

Vill du slappna av lite extra så kan du använda hotellets egna wellnesscenter. Här finns bland annat en ångbastu, bastu och en jacuzzi. Var uppmärksam på att barn under 15 år inte får använda wellnesscentret. Du kan också ta en drink framför den öppna brasan för att avsluta dagens skidåkning med lite extra mys. 

Nära till allt

Hotel Capriolo har en fantastisk placering i Livigno och du har nära till lift, pist och centrum. Omkring hotellet finns det butiker, barer och skidskolor.

Den lift som är närmast hotellet passar bäst till nybörjare, men vill du ta dig upp till toppen så kan du ta släpliften och åka ner till gondolen, Carosello 3000. Dessutom har du nära till längdspåren om du hellre vill det. 

Rymliga och bekväma rum

Rummen på hotellet är rymliga, bekväma och moderna. Alla rum har ett eget badrum, TV och wi-fi. Vissa av rummen har också en balkong med utsikt över alptopparna. Det finns gratis parkering samt möjlighet att köpa inomhusparkering för 10 euro/dag. 

Fritextsökning

Fakta om boendet

Avstånd
Skidbuss50 meter
Mataffär250 meter
Skidhyra25 meter
Centrum1000 meter
Lift150 meter
Pist150 meter
Faciliteter
BarJa
HissJa
Garage€10/dag
Husdjur tillåtet€10/dag
LoungeJa
ParkeringJa
RestaurangJa
SkidrumJa
SpelrumJa
PjäxvärmareJa
Wifi på hotellrummetJa
Wellness
ÅngbadJa
JacuzziJa
BastuJa
SimbassängJa
Wellness områdeJa
Åldersgräns wellness:15 år
Maten
GlutenfriJa
LaktosfriJa
VegetariskJa

Rumstyper

Karta

Logo fra Danmarks rejse garantifond
Logo for Danmarks rejsebureau forening