Skip to main content
Trustpilot

Hotel Federia (Hotellklass: 2 stjärnor)

Hotel Federia

Välkommen till Hotel Federia, en pärla belägen i vackra Livigno. Hotellet är fridfullt placerat nära gondolen "Cassana", busshållplatsen och bara en kort promenad från Livignos centrum. 

Mat 2024-25: Hotel Federia erbjuder halvpension under veckorna 52-13 och från veckorna 14-17 erbjuds vistelser med endast frukost.

Familjär atmosfär

Upplev det bästa av Livigno med bekvämligheten och gästfriheten på Hotel Federia, för en minnesvärd vistelse där du kan njuta av allt Livigno har att erbjuda.

Hotel Federia ägs och drivs av familjen Longa, vilket skapar en varm och välkomnande atmosfär. Den goda matlagningen kommer säkerställa att du får en smakupplevelse att minnas under din semester. Dessutom erbjuder hotellet en rymlig parkering med gott om plats för gästernas bilar. 

Rummen

Rummen, som varierar i storlek och utformning, erbjuder klassisk alpstil och alla nödvändiga bekvämligheter för en avkopplande vistelse. Varje rum har ett eget badrum med antingen dusch eller badkar, färg-TV med satellitkanaler, telefon och trådlöst internet.

Fritextsökning

Fakta om boendet

Avstånd
Skidbuss50 meter
Skidhyra150 meter
Mataffär400 meter
Centrum300 meter
Lift100 meter
Pist100 meter
Faciliteter
BarJa
Dusch och toalettJa
TVJa
HårtorkJa
LoungeJa
ParkeringJa
SkidrumJa
Skrivbord och stolJa
PjäxvärmareJa
WifiJa

Rumstyper

Karta

Logo fra Danmarks rejse garantifond
Logo for Danmarks rejsebureau forening