Skip to main content
Trustpilot

Hotel Adamello (Hotellklass: 3 stjärnor)

Familjevänligt hotell med god plats till både barn och vuxna

Hotel Adamello är ett halvpensionshotell, som sätter familjen i fokus! Med en lugn belägenhet precis i utkanten av ​​Passo Tonale så är det stor möjlighet för avslappning samtidig som man är nära både skidåkning och inköp. Här är det fina lokaler, samt extra fokus på familjerum, som har en lekfull och kul inredning. Hotellet har också ett stort lekrum, där barn och barnsliga själar kan utmana deres kreativa sida och låta fantasin få flöda.

Halvpension med familjen i fokus 

Hotel Adamello är ett familjedrivet hotell, som skapar de perfekta ramarna för familjer på skidsemstern. Servicen är på top och här kan barn också verkligen känna sig välkomna, både när det kommer till inredning och gästfrihet. Halvpension är inkluderat, vilket betyder att du får både frukost och middag serverat på hotellet. Om morgonen får du serverat en stor frukostbuffe och om kvällen står ett dukat bord klart till dig med kvällens meny. 

I utkanten men samtidigt nära allt

Hotel Adamello ligger lite i utkanten av ​​Passo Tonale, men du har samtidig gåavstånd till lift, pist och byns centrum. Skidbussen kör precis utanför hotellet, om du inte har lust till att gå. 

Rum med balkong

Hotel Adamello har moderna och fina rum, som alla har balkong! Rummen är inredda i varma färger, som sätter stämningen för en mysig skidsemester till Passo Tonale. Alla rum har badrum med hårtork, TV, Wi-Fi, saftybox och självklart balkong!

Fritextsökning

Fakta om boendet

Avstånd
Skidbuss50 meter
Mataffär50 meter
Skidhyra300 meter
Centrum350 meter
Lift350 meter
Pist350 meter
Faciliteter
BarJa
HissJa
Husdjur tillåtetNEJ
LekrumJa
LoungeJa
ParkeringJa
RestaurangJa
SkidrumJa
SpelrumJa
WifiJa
Wifi på hotellrummetJa
Dusch och toalettJa
FamiljevänligtJa
TVJa
HårtorkJa
PjäxvärmareJa
BalkongJa
SafeboxJa
Maten
GlutenfriJa
LaktosfriJa
VegetariskJa

Rumstyper

Karta

Logo fra Danmarks rejse garantifond
Logo for Danmarks rejsebureau forening