Skip to main content
Trustpilot

Hotel Delle Alpi (Hotellklass: 4 stjärnor)

Hög standard med klassiska lokala rätter, wellness och vin- och cigarrkällare.


Hotel Delle Alpi är ett 4-stjärnigt hotell som ligger i ett naturskönt och lugnt område i Passo Tonale. Hotellet är modernt och erbjuder halvpension med klassiska rätter från de italienska regionerna Trentino och Lombardiet. Här kan du koppla av i hotellets egen wellnessavdelning eller upptäcka hotellets egna vin- och cigarrkällare, där du har möjlighet att prova olika viner och likörer från hela världen.

Hotel Delle Alpi är perfekt för par och familjer som vill bo bekvämt nära naturen och liftsystemet. Hotellet är också lämpligt för dem som vill tillbringa mycket tid på hotellet och vill ha lite extra på sin skidsemester i Passo Tonale. 

HALVPENSION OCH EGEN VIN- OCH CIGARRKÄLLARE


Hotellet erbjuder halvpension med en stor frukostbuffé på morgonen och klassiska lokala rätter med smak av Trentino och Lombardiet på kvällen. 

Efter skidåkningen kan du också uppleva den unika atmosfären i hotellets egen vin- och cigarrkällare. Källaren erbjuder en lyxig och avslappnad atmosfär där du kan välja mellan mer än 800 olika viner och likörer från hela världen.

WELLNESS MED EN UNIK OCH FRIDFULL ATMOSFÄR


Koppla av efter en lång dag i backen på Delle Alpi Wellness & SPA. Här finns bastu, ångbastu, inomhuspool och jacuzzi. Här kan du ladda batterierna och njuta av hotellets fantastiska omgivningar. Om du vill skämma bort dig själv lite mer finns det även andra spa-upplevelser att boka. Poolen är tillgänglig för barn mellan kl 15:00-17:30, medans personer över 18 år kan nyttja hela wellness området från kl. 15:00-20:00. En entrébiljett till wellness området kostar 20 € per vuxen per dag om ni önskar använda den och för barn under 16 år kostar den €10 per dag och de får endast nyttja poolen och jacuzzin. 

 

MODERNA RUM OCH SVITER


Rummen och sviterna på Hotel Delle Alpi är lyxiga och eleganta och har allt du behöver för din skidresa i Passo Tonale. Alla rum har eget badrum med dusch och hårtork, TV och Wi-Fi. I de flesta sviter är det också möjligt att boka en extra bäddsoffa på begäran.

Fritextsökning

Fakta om boendet

Avstånd
Skidbuss200 meter
Mataffär100 meter
Skidhyra150 meter
Centrum300 meter
Lift200 meter
Pist200 meter
Faciliteter
BarJa
HissJa
GarageJa
LoungeJa
ParkeringJa
Reception - 24 timmarJa
RestaurangJa
SpelrumJa
Wifi på hotellrummetJa
Dusch och toalettJa
TVJa
Husdjur tillåtet10€ pr. dag
HårtorkJa
SafeboxJa
Skrivbord och stolJa
KonferensrumJa
SkidrumJa
PjäxvärmareJa
Wifi i gemensamt områdeJa
Wellness
Pris per dag:20€ pr. dag
BastuJa
SimbassängBarn under 16 år mellan 15:00-18:00 (10€ entré)
Åldersgräns wellness:16 år
ÅngbadJa
JacuzziJa
Maten
GlutenfriJa
VegetariskJa
LaktosfriJa

Rumstyper

Karta

Logo fra Danmarks rejse garantifond
Logo for Danmarks rejsebureau forening