Skip to main content

HOTEL LA MIRANDOLA (Hotellklass: 3 stjärnor)

Charmig atmosfär och möjlighet till ski-in/ski-out i bra snöförhållanden

Hotel La Mirandola är ett historiskt 3-stjärnigt hotell med en unik placering nära pisterna. Hotellet var förr i tiden ett kloster och har idag därför en speciell och romantisk atmosfär. Hotel La Mirandola passar dig som önskar att på bo på ett unikt hotell som bär på mycket historia i vackra och lugna områden på din skidresa till Passo Tonale.

HALVPENSION MED HISTORIA OCH EGEN WELLNESS

Hotel La Mirandola erbjuder halvpension och du får serverat frukost och middag i den unika restaurangen. På morgonen får du serverat en frukostbuffé så att du kan hålla dig mätt länge ute på pisterna. När du kommer hem så får du serverat en 3-rätters middag med tillhörande salladsbuffé. Restaurangen har fått utmärkelsen Ostera Tipica Trentina som intygar att maten kommer från regionen och kvaliteten. 

Hotel La Mirandola var förr i tiden ett gammalt kloster som munkar vallfärdade till, men är idag ett 3-stjärnigt hotell som har alla bekvämligheter men har behållit den historiska andan. Hotellet har stenvalv och antikt trä som skapar en perfekt atmosfär för en romantisk vecka bland bergen.

Hotellet har också en modern wellnessavdelning för dig som vill unna dig lite extra avslappning på din skidsemester. Här finns det bastu, ångbad och minipool. Du kan också ta en kopp örtte och sätta dig i avslappningsrummet och njuta av utsikten utöver berget, Presanella.

GÅNGAVSTÅND TILL PISTERNA 

Hotel La Mirandola ligger några få meter från pisterna som tillhör skidområdet Adamello. Dessutom ligger hotellet placerat på en unik plats med utsikt över det steniga berget Presanella. Hotellet erbjuder gratis transfer till centrum som ligger 1,5 km bort. 

RUM MED HISTORISKA ANOR

Rummen på hotellet har blivit renoverade men har bibehållit de historiska anorna från när hotellet var ett kloster. Det betyder att rummen finns i olika storlekar och stilar. Alla rum har ett badrum med hårtork, en TV och en safteybox.

Jul och nyår 2022
Christmas Gala Dinner (24. dec) är inkluderat
New year Gala Dinner (31. dec) är inkluderet

Fritextsökning

Fakta om boendet

Avstånd
Skidbuss20 meter
Mataffär1400 meter
Slettes-Mataffär1400 meter
Centrum1400 meter
Lift1400 meter
Pist150 meter
Faciliteter
BarHappy hour öl och prosecco 16:30-17:30
HissJa
GarageJa
LoungeJa
ParkeringJa
Reception - 24 timmarJa
RestaurangJa
SkidrumJa
SpelrumJa
Wifi på hotellrummetJa
Husdjur tillåtet8 euro/dag
Wellness
ÅngbadJa
JazzuciJa
BastuJa
Åldersgräns wellness:16 år
Wellness områdeJa
Maten
GlutenfriJa
LaktosfriJa
VegetariskJa

Rumstyper

Karta