Skip to main content

Hotel Negritella (Hotellklass: 3 stjärnor)

God mat mitt på huvudgatan med wellness och mysiga rum 

Hotel Negritella erbjuder halvpension och sätter ramarna för en fantastisk skidresa till Passo Tonale. Hotellet är familjeägt och välkomnar dig med värme, samtidigt som du bor mitt på huvudgatan och har nära till allt.

Hotel Negritella passar par och familjer som vill åka på en skidsemester till Passo Tonale. 

Halvpension med ett eget hälsocenter

På Hotel Negritella ingår det halvpension och du blir serverad både frukost och middag på hotellet. Om morgonen serveras det en frukostbuffé som bland annat består av kallskuret, ost, frukost och hembakade kakor. På kvällen står det ett dukat bord till dig där förrätten plockas från buffén. Huvudrätten får du välja från menyn som är fylld med specialiteter från regionen. 

Hotel Negritella har ett eget hälsocenter kallat, Crystal Spa & Wellness. Hälsocentret är hela 180 kvm stor och har bastu, turkiskt spa, jacuzzi med mera. Barn under 18 år får inte vistas i hälsocentret. 

Nära till allt

Det bästa med Passo Tonale är att ingenting ligger långt bort! Det gäller också när du bor på Hotel Negritella och du har endast 300 meter till liften samt har gångavstånd till byns restauranger, barer och butiker.

Rustika rum 

Hotel Negritella har rustika och rymliga rum som har allt som du behöver på din skidresa till Passo Tonale. Alla rum har ett eget badrum med hårtork, TV, safetybox och telefon. 

Fritextsökning

Fakta om boendet

Avstånd
Centrum50 meter
Lift150 meter
Pist150 meter
Mataffär100 meter
Slettes-Mataffär100 meter
Faciliteter
BarJa
Dusch och toalettJa
HissJa
TVJa
GarageJa
HårtorkJa
ParkeringJa
SafeboxJa
SkidrumJa
SpelrumJa
PjäxvärmareJa
Wifi på hotellrummetJa
Wellness
Åldersgräns wellness:18 år
ÅngbadJa
JazzuciJa
BastuJa
Wellness områdeJa
Maten
GlutenfriJa
LaktosfriJa
VegetariskJa

Rumstyper

Karta