Skip to main content
Trustpilot

Casa Gerandin (Hotellklass: 3 stjärnor)

Stämmningfyllda lägenheter

Träväggar, takbjälkar och en öppen spis skapar en varm och familjär atmosfär i lägenheterna. Vissa lägenheter har balkong och alla har satellit-TV, Wi-Fi, tvättmaskin och garage. Köket är bekvämt utrustat med induktionshäll, diskmaskin och mikrovågsugn, vilket gör det enkelt att laga mat under semestern.

Mittemot lägenheterna ligger Hotel Le Petit Abri, som ägs av samma familj. Du har därför fri tillgång till alla hotellets faciliteter, som restaurang, bar, wellness och privat skidbuss. Om du vill göra det enkelt kan du också välja halvpension och äta i hotellets restaurang varje dag.

Detta familjeägda hotell har byggts nyligen och är inrett i äkta italiensk alpstil. Enkelt, avkopplande och mysigt. Atmosfären och gästfriheten är av högsta klass.

Goda faciliteter

Hotel Le Petit Abri har en ny och härlig wellnessavdelning med jacuzzi, bastu, ångbastu och vilorum. Wellnessområdet kan användas mot en avgift genom att boka tid.

I hotellets restaurang kan du köpa halvpension om du inte vill laga mat.

Lägenheter i Casa Gerandin

Det finns 4 lägenheter med plats för upp till 8 personer i den största av dem. Lägenheterna är mellan 58 m2 och 76 m2 och är perfekta om du reser med flera familjer till Champoluc

Fritextsökning

Fakta om boendet

Avstånd
Skidbuss0 meter
Skidhyra1400 meter
Centrum800 meter
Lift1200 meter
Faciliteter
BarJa
Dusch och toalettJa
HanddukarJa
HårtorkJa
KokplattaJa
KylskåpJa
MicrougnJa
DiskmaskinJa
ParkeringJa
RestaurangJa
SängkläderJa
Skid- och pjäxrumJa
SlutstädningJa
TvättmaskinJa
Wifi i lägenhetenJa
Wellness
ÅngbadJa
JazzuciJa
BastuJa

Rumstyper

Karta