Skip to main content
Trustpilot

Casa Gerandin (Hotellklass: 3 stjärnor)

Atmosfäriska lägenheter

Träväggar, takbjälkar och öppna spisar skapar en varm och mysig atmosfär i lägenheterna. Vissa lägenheter har balkong och alla lägenheter erbjuder faciliteter som satellit-TV, Wi-Fi, tvättmaskin och garage. Köket är bekvämt utrustat med induktionshäll, diskmaskin och mikrovågsugn, vilket gör det enkelt att laga mat under din semester.

Mitt emot lägenheterna ligger Hotel Le Petit Abri, som ägs av samma familj. Det betyder att du har fri tillgång till alla hotellets faciliteter som restaurang, bar, hälsocenter och privat skidbuss. Om du vill ha det enkelt kan du också välja halvpension och äta i hotellets restaurang varje dag.

Detta familjeägda hotell är nyare och inrett i äkta italiensk alpstil. Enkelt, avkopplande och mysigt. Atmosfären och gästfriheten är på topp.

Bra faciliteter

Hotel Le Petit Abri har en ny och vacker wellnessavdelning med jacuzzi, bastu, ångbad och relaxavdelning. Wellnessavdelningen kan användas mot en avgift genom att boka en tid.

I hotellets restaurang kan du köpa halvpension om du inte vill laga mat.

Lägenheterna i Casa Gerandin

Det finns 4 lägenheter, varav den största har plats för upp till 8 personer. Lägenheterna är från 58 m2 till 76 m2 och är perfekta om du reser med flera familjer till Champoluc.

Fritextsökning

Fakta om boendet

Avstånd
Skidbuss0 meter
Skidhyra1400 meter
Centrum800 meter
Lift1200 meter
Faciliteter
BarJa
Dusch och toalettJa
HanddukarJa
HårtorkJa
KokplattaJa
KylskåpJa
MicrougnJa
DiskmaskinJa
ParkeringJa
RestaurangJa
SängkläderJa
Skid- och pjäxrumJa
SlutstädningJa
TvättmaskinJa
Wifi i lägenhetenJa
Wellness
ÅngbadJa
JacuzziJa
BastuJa

Rumstyper

Karta

Logo fra Danmarks rejse garantifond
Logo for Danmarks rejsebureau forening