Skip to main content
Trustpilot

Hotel Bellevue (Hotellklass: 3 stjärnor)

God lokal mat, njut av en lugn stund med ett glas vin från hotellets fantastiska vinsamling

Hotel Bellevue ligger helt perfekt i Champoluc, endast 500 meter från både lift och pist. Här får du god stämning och den härliga personalen ser till att du känner dig välkommen och får en god semester.

Halvpension nära centrum 

Halvpension är inkluderat och här får du riktigt god mat som får dig till att smaka på Aosta-dalens specialiteter. Frukosten bjuder på det mesta och här får du bland annat bröd med olika typer av ost, skinka, yoghurt, söta italienska specialiteter och mycket mer. Utöver den läckra halvpensionen på hotellet så har du goda möjligheter för komma ut på olika kulinariska upplevelser ute i byn. Hotellet ligger bara 1 minut ifrån centrum där du hittar många mysiga restauranger, barer och caféer. 

Mysiga rum

Hotel Bellevue erbjuder fina rum som är i samma stil som resten av hotellet. Det mesta är inrett i trä och ger en stämning av ett äkta skidhotell. Många av rummen har balkong, och bjuder på en fantastisk utsikt över Monte Rosa eller Aosta-dalen. Balkong kan dock inte garanteras, utan endast som önskemål vid bokningen. 

Spa och vinutbud

Låt dina trötta muskler och ben vila i hotellets egen spaavdelning. Den är inte den största, men är stor nog för att känna lite extra lyx och få skämma bort sig själv. Efter en lugn stund i spaet, kan du njuta av ett glas vin från hotellets fantastiska vinsamling. 

Fritextsökning

Fakta om boendet

Avstånd
Skidbuss50 meter
Mataffär500 meter
Skidhyra500 meter
Centrum500 meter
Lift500 meter
Pist500 meter
Faciliteter
BarJa
Dusch och toalettJa
HissJa
TVJa
Garage5 Euro / dag
LoungeJa
ParkeringJa
SafeboxJa
Wifi i gemensamt områdeJa
Wifi på hotellrummetJa
Wellness
Pris per dag:8 Euro / dag
Wellness områdeJa
JacuzziJa
Maten
GlutenfriJa
LaktosfriJa
VeganskJa
VegetariskJa

Rumstyper

Karta

Logo fra Danmarks rejse garantifond
Logo for Danmarks rejsebureau forening