Skip to main content
Trustpilot

Hotel Castor (Hotellklass: 3 stjärnor)

Mysigt familjeägt hotell med lokal mat, plats till att umgås och ett eget område till barnen

Hotel Castor är ett mysigt familjeägt hotell i hjärtat av byn Champoluc. Hotellet har sin helt egen historia som börjar redan i starten av 1900-talet, och som du som gäst kan ta del av under din vistelse på hotellet. Läget är bra, med gångavstånd till lift och pist. Den härliga loungen gör att det blir inbjudande att umgås här och passar därmed perfekt till både par, familjer och grupper. Hotellet har utöver det också ett lekrum och TV-rum som gör att der yngsta gästerna också kan få en fantastisk semester. Baren är inredd i orginell stil och är också populär bland lokalbefolkningen samt gäster som inte bor på hotellet. 

Läget och wellness

På Hotel Castor bor man nära allt - inom 7 minuter har du allt du kan önska dig - både lift, pist, butiker, restauranger och mycket mer. Hotellet har ett samarbete med det lokala SPA och wellness center Monterosa SPA i Champoluc. När du bor på hotellet har du möjlighet att njuta av ett par avslappnande timmar i termalbadet - du får nämligen ett rabatterat pris, så kom ihåg badkläderna. Här hittar du 3 simbassänger, 3 bastu, ett turkiskt bad, massage och mycket mer.

God lokal mat, gott vin och afternoon tea

Njut av hotellets traditionella italienska specialiteter som serveras i den halvpension som ingår när du bor här. Mycket av det som serveras kommer direkt från Aosta-dalen som Champoluc ligger i, vilket gör att du kan räkna med en riktig lokal matupplevelse. 

Italienarna äter mycket och riktigt gott! Varje dag erbjuds en stor buffé av antipasti. Därefter får du välja 1 av 3 första och andra huvudrätter, och till sist ett stort urval av goda desserter. Det finns även möjlighet att beställa direkt från "á la carte-menyn" mot ett kostnadstillägg. 

Få hjälp med att välja ett gott lokalt eller nationellt italiensk vin. Hotellet har nämligen över 150 olika vinsorter i deras egna vinkällare. När du ätit färdigt eller innan maten, kan du välja att njuta av något gott att dricka i den mysiga baren. För övrigt så erbjuder baren gratis te och hemmagjorda kakor varje dag mellan kl. 16:30-17:30.

Fritextsökning

Fakta om boendet

Avstånd
Skidbuss20 meter
Mataffär650 meter
Skidhyra650 meter
Centrum0 meter
Lift650 meter
Pist650 meter
Faciliteter
BarJa
Dusch och toalettJa
HissJa
TVJa
Garage5 Euro / dag
HårtorkJa
LoungeJa
ParkeringJa
Restaurang07:30-10:00, 19:30-22:00
SafeboxJa
Skrivbord och stolJa
SpelrumJa
Wifi i gemensamt områdeJa
Wifi på hotellrummetJa
Husdjur tillåtet10 Euro / dag
LekrumJa
VattenkokareJa
Kaffe/te faciliteterJa
KylskåpJa
ShuttlebussJa
PjäxvärmareJa
TvättserviceJa
Maten
GlutenfriJa
LaktosfriJa
VeganskJa
VegetariskJa

Rumstyper

Karta

Logo fra Danmarks rejse garantifond
Logo for Danmarks rejsebureau forening