Skip to main content

Alpendorf

Skidresa till Alpendorf

Alpendorf är en charmig skidort i Österrike nära den skandinaviska favoriten Wagrain. Området är extremt barnvänligt och perfekt för en familjeskidsemester, oavsett om det är första gången de små åker skidor eller om de har flera veckors erfarenhet. Det finns gott om pistkilometer och en härlig österrikisk atmosfär, så det går sällan fel när man väljer att åka på skidsemester till Alpendorf.

Skidåkning för alla

Områdets 350 km pister erbjuder fantastisk skidåkning för alla nivåer, och ett modernt liftsystem gör det snabbt och enkelt att ta sig runt i området.

 

Oavsett om du känner för mer nybörjarvänligsa backar runt om Alpendorf eller vill ha lite mer utmanade åkning så har skidområdet allt du kan önska. 

Den natusköna byn

Själva byn Alpendorf är en idyllisk och turistvänlig alpby som ligger lite uppför en bergssida med utsikt över dalen och St Johann. Byn kännetecknas av många boendealternativ och har en lagom storlek. Just byns storlek innebär att det aldrig är långt från hotellet eller lägenheten till pisten. Vill man gärna besöka en lite större by så ligger den något större byn St Johann ganska nära. Vill man dock bara bli i Alpendorf finns det både barer, restauranger och en mataffär i byn, så du har allt du behöver när du väljer att bo i Alpendorf. 

Fritextsökning

Boende

Hotel Alpendorf Schi und Sonnenresort
Fantastisk hotel med god mad, pool og sauna i skønne omgivelser - Alpendorf Schi & Sonnenresort er et fantastisk hotel med hotelværelser og veludstyrede lejligheder. Beliggenheden er fantastisk midt...
Lägenhet Alpendorf Schi und Sonnenresort
Fina lägenheter med möjlighet till halvpension. Wellness med pool och bastu i vackra omgivningar - Alpendorf Schi & Sonnenresort är ett fantastiskt lägenhetshotell med hotellrum och välutrustade lä...

Karta