Skip to main content
Trustpilot

Katschberg

Skidsemester i Katschberg

UPPLEV SKIDÅKNING FÖR ALLA I EN SNÖSÄKER PITTORESK ALPBY

Om Katschberg

Välkommen till vackra Katschberg! Katschberg ligger på 1 170 till 2 220 meters höjd och garanterar snösäkerhet för skidentusiaster under hela säsongen. Efter en fartfylld dag i backen väntar mysiga bergsstugor som serverar regionala delikatesser och kulinariska läckerheter.

Skidåkning för alla i toppmoderna liftar

Oavsett om du föredrar mjuka glidningar eller spännande nedfarter så har Katschberg något som passar dig. Utforska 12 kilometer blå backar för en avslappnad skid- eller snowboardupplevelse, utmana dig själv på 12 kilometer svarta backar för spännande nedfarter, eller omfamna spänningen i 56 kilometer röda backar för den perfekta kombinationen av äventyr och njutning.

Anläggningen är utrustad med 16 toppmoderna liftar, vilket garanterar sömlös tillgång till de snötäckta topparna.

Både barn och nybörjare är varmt välkomna till Katschi's children's world med utmärkta skidskolor som tillgodoser alla nivåer, särskilt de små.

Romantiska bergsvandringar och nattskidåkning i Königswiese

De som söker lugn och romantik kan fördjupa sig i den fridfulla atmosfären på vintervandringar längs Katschberger Adventweg. Och du som uppskattar en unik upplevelse får inte missa möjligheten att åka nattskidor på Königswiese, där magin på Katschberg fortsätter under stjärnhimlen.

Fritextsökning

Boende

Haus Tauernblick
Moderna lägenheter precis vid liften och pisten - Välkommen till Haus Tauernblick Katschberg, din idealiska bas för en oförglömlig österrikisk skidsemester. Haus Tauernblick ligger bredvid liftarna o...
Centrum50 meter
Lift50 meter
Pist50 meter
Skidhyra50 meter

Skidåkning

Skidåkning och snöglädje i övre Kärnten

På vintern erbjuder skidområdet Katschberg på gränsen mellan Salzburg och Kärnten perfekta pister, toppmoderna liftsystem och massor av snö. De 16 moderna liftarna och de breda pisterna med olika svårighetsgrader gör det möjligt för alla skidåkare att njuta av fantastiska nedfarter, oavsett om de är nybörjare eller proffs. Men du kan inte bara njuta av ren vinterglädje i backarna - du kan även uppleva ett stort utbud av offpistaktiviteter för alla i regionen Katschberg Lieser-Maltatal.

Byn

Kulinariska läckerheter på vintersemestern i Katschberg Lieser-Maltatal

Särskilt på vintern lockar regionen Katschberg Lieser-Maltatal med kulinariska läckerheter under en aktiv semester. Utanför backarna kan du under dagen njuta av vackra, glittrande snölandskap och på kvällen utlovas en härlig romantisk atmosfär. I regionen Katschberg Lieser-Maltatal ligger fokus även på vintern på seder och traditioner, inklusive gastronomiska läckerheter.

Njut av den fantastiska utsikten över snölandskapen med en varm choklad och en utsökt "Kaiserschmarren" i en av byns rustika stugor eller i en av de många utmärkta restaurangerna.

Unika upplevelser

AKTIVITETER I BYN

Barn och äventyrslystna vuxna kan under dagtid och kvällstid ta sig an en 1500 meter lång rodelbana från Gamskogelhütten, som ligger mitt i skidområdet. För aktiva gäster erbjuder området en isbana, curling och snöskovandring, och för de mer stillsamma finns möjlighet att avnjuta en romantisk tur med häst och vagn på berget Taschaneck. Två gånger i veckan är det kvällsskidåkning på Königwiese med upplysta pister. 

Skidhyra och skidskola

UTHYRNING AV SKIDOR

Priserna förväntas vara klara i november 2023. Du kan boka din skidsemester nu och senare (upp till 5 dagar före avresa) lägga till skiduthyrning via slopestar.se/mina-bokningar.

SKIDSKOLA 

Priserna beräknas vara klara i november 2023. Du kan boka din skidsemester nu och senare (upp till 5 dagar före avresa) och lägga till skidskola via slopestar.se/mina-bokningar.

Liftkort

Liftkortet i Katschberg ger tillgång till hela Katschberg-Aineck-området med 80 km pister. 

Karta

Logo fra Danmarks rejse garantifond
Logo for Danmarks rejsebureau forening