Skip to main content
Trustpilot

Destinationschef

ÄR DU VÅR NÄSTA DESTINATIONSCHEF?


BLI DESTINATIONSANSVARIG HOS SLOPESTAR

Jobbet som destinationschef erbjuder både personliga utmaningar, samt möjligheten att få mycket erfarenhet av problemlösning och ledarskap. Det här är jobbet för dig som vill göra det lilla extra och som brinner för att ge bra service på destinationen. Samtidigt som du säkerställer teamwork mellan guiderna och inte minst till kontoret hemma i Danmark.


VAD ERBJUDER VI DIG?

Förutom den vackraste arbetsplatsen i Alperna erbjuder vi de bästa förutsättningarna för att kombinera personlig utveckling, med en unik upplevelse med vänner för livet. Förutom de vanliga guideuppgifter kommer du också att ha möjlighet att utveckla din problemlösningsförmåga genom t.ex. administrativa uppgifter och den övergripande samordningen av destinationen.


VAD INNEBÄR JOBBET SOM DESTINATIONSCHEF?

Som Destination Manager på Slopestar kan du förvänta dig att få ansvar; både för att stärka samarbetet i teamet, men också för att skapa en unik resa för våra gäster från start till mål. Detta kommer att innebära allt från administrativa uppgifter i nära kontakt med kontoret i Danmark, men också det övergripande ansvaret och överblicken över olika uppgifter på destinationen. Kort sagt, du behöver ha helhetsbilden och se till att allt går smidigt - även i oförutsedda situationer.


VAD LETAR VI EFTER HOS DIG?

  • Du kan ta ansvar och behålla överblicken
  • Du kan föra samman ett team
  • Du är strukturerad och självständig
  • Du har en vilja att lösa administrativa uppgifter
  • Det är en fördel om du har erfarenhet av ledarskap eller vägledning

 

INNAN SÄSONGEN BÖRJAR

Vi tror att bra förberedelser är viktiga. Därför lägger vi stor vikt vid att förbereda och utbilda våra guider, så att de har de bästa förutsättningarna inför säsongen. Därför måste alla guider genomföra vår guidekurs innan skidsäsongen börjar. Vi utbildar våra guider själva för att säkerställa att kvaliteten uppfyller våra krav och för att se till att vi lär känna dig som guide och som person, samt att du lär känna oss.

ANSÖK NU

Kan du se dig själv arbeta med oss? Och vara med på resan mot att skapa skidåkarnas favoritresebolag? Då söker vi just nu guider till nästa säsong. Vill du bli en del av teamet? Skicka då en ansökan via dette link: slopestar.

Fritextsökning
Logo fra Danmarks rejse garantifond
Logo for Danmarks rejsebureau forening