Skip to main content
Trustpilot

NYÅR I ALPERNA

Nyår i Alperna

Billiga skidresor över nyår

Fira nyår i Alperna och invig det nya året med skidåkning till ett bra pris. Vi erbjuder nämligen Sveriges billigaste skidresor till Alperna! Så ta med familjen, din kärlek eller vännerna till Alperna och starta året på pisterna - till fasta låga priser. 

Våra skidresor över nyår

Du kan fira nyår i Alperna på alla våra skidorter i Italien och Österrike Oavsett om du ska fira nyår tillsammans med familjen, din partner eller vännerna så finns det en skidort som passar er. 

Om du vill fira nyår i Italien så rekommenderar vi en skidresa till Livigno då det finns breda och välpreparerade pister som passar små och stora skidåkare.  Dessutom så har byn otroligt många olika barer och restauranger där nyårsfesten kan fortsätta hela veckan. 

Lutar du hellre till Österrike, rekommenderar vi att fira nyår i Bad Gastein. Här kan du kombinera skidåkning i fem olika skidområden, nöjesliv och trevliga spaupplevelser. Kanske vill du testa lyckan i det nya året på byns kasino?

Låt oss planera årets skidresa över nyår

Är du ännu inte säker på vart du ska fira in det nya året i Alperna så är du mer än välkommen att kontakta oss på telefon + 46 10 102 03 33 eller skicka ett mail! 

Vi har många års erfarenhet med skidresor till Alperna och kan hjälpa dig att hitta din perfekta skidresa till Alperna över nyår.

Fritextsökning
Logo fra Danmarks rejse garantifond
Logo for Danmarks rejsebureau forening