Skip to main content
Trustpilot

Om Slopestar

Välkommen till Slopestar

DIN SKIDRESEBYRÅ SOM BRINNER FÖR ATT ERBJUDA BÄST SERVICE OCH GEMENSKAP TILL MARKNADENS LÄGSTE PRISER. 

 


Vår historia 

Med över årtionden av erfarenhet inom skidbranchen, och en genuin passion för berg och snö, strävar vi efter att förverkliga dina drömmar om skidresor. 

Slopestar grundades av skidentusiaster som ville dela sin passion för skidåkning med andra. Vår resa började som en dröm när Christian Kerstens och Michael Rossen år 2006 skapade de första minnesvärda skidresorna för ett par studenter, och därefter, via deras första resebyrå årligen sände nästan 30.000 skidåkare till Alperna. Bolaget såldes år 2019 i tron om att de inte längre skulle arrangera flera skidresor. Så blev det inte, för de saknade skidbranschen och när tidigare kollegan Marc Melgård lockade dem, så skapade trion tillsammans Slopestar i 2021. 
 
Slopestar är nya på marknaden, men människorna bakom är gamla godingar, som vet vad det betyder att skapa bra skidresor. Vi strävar alltid efter att skapa resor som kombinerar de bästa skidbackarna med lokal kultur, gastronomi och äventyr, vilket ger dig en helt unik upplevelse. 

Vårt Team 

Tillsammans med trion har vi ett stort team av semesterrådgivare som också har många års erfarenhet, är dedikerade skidentusiaster och resespecialister som brinner för att skapa skidresor som uppfyller dina drömmar. Vi har arbetat hårt för att bygga starka relationer med de bästa skidorterna, hotell, och serviceleverantörerna i Alperna, och vi drar nytta av dessa relationer för att säkerställa att du får en resa som är anpassad till dina önskemål.  

Vi är stolta över vår kunskap, professionalism och engagemang som gör att vi kan erbjuda högkvalitativa skidresor till våra gäster. 

Vi finns här för att svara på dina frågor, hjälpa dig att planera din drömresa och se till att du har en oförglömlig tid i bergen. 

Kontakta oss idag för att börja planera din nästa skidresa! 

Telefon: 010-10 20 333
Mail: [email protected]

Fritextsökning
Logo fra Danmarks rejse garantifond
Logo for Danmarks rejsebureau forening