Skip to main content
Trustpilot

FIRA JUL I ALPERNA

Billiga julresor till Alperna 

Åk till Alperna över julen och byt ut det gråa vädret med snöfyllda alptoppar och fantastisk skidåkning. På en skidresa under jul skippar du julhetsen och kan istället fokusera på det viktigaste - att spendera tid tillsammans. Fira jul i Alperna och ge dig själv samt dina nära och kära årets bästa julklapp! 

Hitta den bästa skidåkningen under julen i Alperna

Det finns många skidorter i Alperna och det kan därför vara svårt att veta vilken skidort som erbjuder den bästa skidåkningen under julen och som har julstämning! Vi har därför plockat fram några av våra julfavoriter i Italien och Österrike. 

Fira jul i Italien 

Att fira jul i de italienska alperna bjuder på många fina stunder för hela familjen. Byn Passo Tonale är en familjefavorit året om men speciellt under julen. Passo Tonale passar dig som gärna vill hålla nere kostnaderna utan att kompromissa med julstämning. 

Om du önskar skidåkning i julklapp så kommer Canazei vara den perfekta gåvan. Canazei är nämligen en del av världen största skidområde och har oändligt mycket skidåkning att upptäcka.
 

Fira jul i Österrike 

Att fira jul i Österrike är en mysig och genuin upplevelse, speciellt i Wagrain där julstämningen är på topp. Med eller utan julstämning så är Wagrain en charmig alpby. Men under juletider kan du även gå runt på mysiga marknader.

Varför betala för mycket för att fira jul i Alperna?

Det är något magiskt med att fira julen i Alperna och det vill vi gärna dela med dig. Därför erbjuder vi billiga skidresor till Alperna under jul. Utöver det så ordnar vi allt det praktiska så att du verkligen kan komma bort från julstressen. 

Behöver du hjälp att boka så kan du ringa oss på +46 10 102 03 33, eller kontakta oss så återkommer vi med ett personligt erbjudande.

Fritextsökning
Logo fra Danmarks rejse garantifond
Logo for Danmarks rejsebureau forening