Skip to main content
Trustpilot

Försäkring

Reseförsäkring och avbeställningsskydd är nödvändiga för alla resor av flera skäl. För det första skyddar reseförsäkringen dig mot oförutsedda händelser som sjukdom, olycksfall eller förlust av tillhörigheter under resan. Försäkringen ger ekonomisk trygghet och ser till att du kan få nödvändig medicinsk behandling, sjuk och hemtransport samt ersättning för förlorade saker utan att drabbas av höga kostnader.

Avbeställningsskydd är lika viktigt eftersom det täcker ekonomiska förluster om du måste avboka din resa på grund av oväntade händelser som sjukdom, dödsfall i familjen eller arbetsrelaterade åtaganden. Utan avbeställningsskydd kan du förlora pengar på avbokningsavgifter och icke återbetalningsbara kostnader.

På det hela taget ger rese- och avbeställningsförsäkringar dig sinnesfrid när du reser genom att skydda både din hälsa och din ekonomi mot oförutsedda omständigheter. Det är en liten investering som kan bespara dig betydande kostnader och bekymmer och göra din reseupplevelse säkrare och mer njutbar.

Fritextsökning
Avbeställningsskydd

Avbeställningsskydd

När du reser med Slopestar kan du välja att köpa till ett avbeställningsskydd. Avbeställningsförsäkringen ger dig sinnesfrid om du olyckligtvis inte kan åka på semester. Avbeställningsskyddet kan endast tecknas när du bokar din semester och fram tills innan du betalar din anmälningsavgift. När anmäl...

Reseförsäkring

Reseförsäkring

Slopestar informerar om möjligheten eller skyldigheten att teckna en reseförsäkring. Utan reseförsäkring är resenären ansvarig för sina egna kostnader under resan i händelse av olycka, sjukdom, sjukhusvistelse, hemtransport osv. Så se noga över era försäkringar, så ni har en bra och täckade försäkri...

Logo fra Danmarks rejse garantifond
Logo for Danmarks rejsebureau forening