Skip to main content
Trustpilot

GRUPPRESOR TILL ALPERNA

Resor för större sällskap

Det kan vara tidskrävande att arrangera den perfekta skidresan för ett stort sällskap. För att underlätta processen erbjuder vi billiga gruppresor till Alperna, oavsett hur många ni är! 

Skidresor för större grupper

Vi har skidresor till både Italien och Österrike som passar dig som reser i ett stort sällskap. 

Letar ni efter en prisvärd gruppresa så rekommenderar vi Italien och speciellt Canazei och Livigno. Canazei är världens största skidområde och har därför skidåkning som passar alla. Medan Livigno har en stor by med många restauranger och barer som passar er som också önskar att umgås utanför pisten. 

Önskar ni en mer klassisk skidresa med afterski så rekommenderar vi Saalbach i Österrike. Här är skidåkningen både sammanhängande och varierande och afterskin är något av det bästa som finns att hitta! 

Stort urval av boenden i Alperna

Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för boende i Alperna. Önskar ni att bo under samma tak och på så vis hålla nere kostnaderna, rekommenderar vi att boka större lägenheter. 

Skulle hotell vara mer tilltalande, har vi ett stort urval av olika hotell i Alperna med både halv- och helpension på menyn. Oavsett gruppens storlek kan vi hitta den perfekta lösningen för just ditt sällskap.

Lägg till det lilla extra

Önskar du att krydda skidresan med något kul, spännande eller en utmaning? Det kan vara allt ifrån vilja testa de bästa lunchrestaurangerna i skidområdet till att testa en topptur med en lokal bergsguide. Vi kan hjälpa dig att boka en upplevelse som kommer att göra er gruppresa till något utöver det vanliga!

Låt oss skräddarsy din gruppresa till Alperna

Som sagt, det finns mycket att ha i åtanke innan du bokar en gruppresa till Alperna. Vi har flera års erfarenhet av att arrangera gruppresor av högsta kvalitet till ett bra pris! Så låt oss göra jobbet och skräddarsy er gruppresa som passar alla resenärernas ålder och skidnivå. Det enda du behöver göra är att kontakta oss!

Fritextsökning