Skip to main content
Trustpilot

SKIDRESOR FÖR PAR

Skidresa för två

Delad glädje är dubbel glädje. Det är just därför en skidresa för två är extra härligt. En skidresa till Alperna är perfekt för er som vill komma varandra närmare genom att antingen testa något nytt, eller göra det ni älskar tillsammans - nämligen skidåkning! 

En skidsemester till Alperna är som en frisk vind till ert förhållande, som ger er en ny upplevelse som ni kan dela med varandra och minnas när ni kommer hem igen. 

Skräddarsy din parresa till Alperna

En skidresa till Alperna har mycket att bjuda på  för par som älskar skidåkning! Oavsett om ni ligger på samma nivå eller inte, vill prioritera skidåkningen eller varandra så finns det en skidort som passar er. 

Vi erbjuder skidresor till Italien och Österrike där ni själva kan bestämma vad som ska ingå i er skidresa. Så det är bara att välja var ni vill åka för er drömsemester till Alperna!

Att hitta er perfekta skidresa till Alperna  

Som sagt, Alperna har mycket att bjuda på vilket betyder att det finns många olika typer av skidresor att välja mellan. Vill ni hitta en perfekt skidresa som passar er så är det några faktorer som ni borde lägga lite extra energi på att undersöka. 

Välj en skidort som lever upp till era önskemål

För det första är det viktigt att hitta en skidort som har det ni söker efter när ni ska åka på en skidsemester tillsammans.

Här är några av våra rekommendationer till en skidresa för par i Alperna: 

  • Om ni gärna vill åka till Österrike och letar efter sammanhängande skidåkning och afterski så rekommenderar vi en skidresa till Saalbach.
     
  • Vill ni däremot åka till Italien och önskar att det finns en stor by med många restauranger och caféer så rekommenderar vi en skidresa till Livigno.

Att välja rätt boende

Men oavsett om ni vill åka på en skidresa till Italien eller Österrike så blir er skidresa lyckad om ni väljer ett boende som passar er. 

Om du önskar att bli uppassad under semestern och inte vill tänka på någonting annat än på varandra så är halvpension ett bra alternativ. Och vill ni lyxa till det lite extra så finns det också möjlighet att hitta ett halvpensionat som har en spaavdelning. Ni kanske till och med kan planera in en parmassage ihop? 

Om ni däremot vill fokusera på skidåkningen, gärna vill kunna bestämma vad ni ska äta och önskar en billigare skidresa så är en lägenhet ett bra alternativ. Här har ni inga tider att passa och kan njuta av antingen långsamma morgnar eller sena kvällar...

Om det är viktigt att komma ut och äta i området så kan ett frukostpensionat vara något för er. Här får ni frukosten serverad varje morgon, vilket passar bra för er som bara vill komma ut så fort som möjligt. Om ni sedan får känsla och vill hänga kvar lite extra på afterskin eller vill gå ut och upptäcka restaurangerna i byn så har ni hela kvällen på er!

Lämna över jobbet till experterna och få ett personligt och skräddarsytt erbjudande som passar just er

Istället för att själv leta efter er perfekta skidresa till Alperna så kan du bara kontakta oss! Vi är experter på skidresor till Alperna och sitter redo för att göra jobbet åt er. 

Det enda ni behöver göra är att skicka iväg ett mail vad ni söker och så skickar vi ett erbjudande som vi tänker passar perfekt för er! Eller, har ni lust att veta mer just nu? Ring oss på 010-10 20 333 så kan vi börja planera er perfekta skidresa direkt. 

Fritextsökning
Logo fra Danmarks rejse garantifond
Logo for Danmarks rejsebureau forening