Skip to main content
Trustpilot

Reseledare i Alperna

ÄR DU VÅR NÄSTA SLOPESTAR-RESELEDARE?

 

BLI RESELEDARE PÅ SLOPESTAR

Som skidguide på Slopestar blir du en del av en nyare skidresebyrå med många års erfarenhet i branschen. Om du är proaktiv, serviceminded och en sann problemlösare, då kan du vara den person vi letar efter. För att bli en del av Skandinaviens bästa skidresebyrå - sök jobbet och var med och ta guideservice till nya höjder.

 

VEM ÄR SLOPESTAR?

Slopestar är skapat av skidåkare för skidåkare. Vårt mål är att ge våra gäster en fantastisk service och hjälpa dem att få sin drömsemester från början till slut. Därför ställer vi höga krav på våra guiders engagemang och förmåga att uppfylla våra gästers önskemål/behov och helst innan de ens vet om att de har dem ;-)

 

VAD ERBJUDER VI DIG?

Vi erbjuder dig ett aktivt jobb där du får världens bästa och vackraste kontor i Alperna. Vi kan garantera massor av bra upplevelser, glädje och spännande nya bekantskaper och en utmanande vardag. Där du kommer att få vara med om allt från att koordinera transferdagar, till att organisera evenemang och guidade turer. Oavsett om du är på kontoret eller guide i Alperna, så är du en del av Slopestar-familjen, där alla hjälper varandra med ett gemensamt mål - att ge gästerna den bästa möjliga upplevelsen. Vi är mycket måna om att våra guider är rätt förberedda för livet som guide, både före och under säsongen. För att guiderna ska ha de bästa förutsättningarna för att ge den bästa servicen, genomgår man två guidekurser i Danmark och Alperna.

 

VAD INNEBÄR JOBBET SOM SKIDGUIDE?

Som guide på Slopestar ansvarar du för din destination. Vi litar på att du tar hand om den som om det vore din favoritplats, precis som den är och som det är vårt. Vi är alltid redo med hjälp och råd baserade på många års erfarenhet, men ansvaret för destinationen är ditt. Uppgifter på resmålet är flyg- och busstransfer, söka upp gäster och se till att de får en bra semester, organisera roliga aktiviteter som skapar unika upplevelser som isklättring, randonee eller offpist och mycket mer. Du kommer att vara utrustad för jobbet, men måste trivas med att arbeta självständigt och i ett högt tempo. Med stort ansvar kommer också stor frihet att organisera och planera evenemang som du brinner för och tror på.

 

VAD LETAR VI EFTER HOS DIG?

Vi har många års erfarenhet av att organisera skidresor, men vi är fortfarande nya, så vi är alla fulla av entusiasm och motivation för att göra Slopestar till något fantastiskt. Detta ger oss en unik möjlighet att hjälpa till att utveckla vårt servicekoncept i första hand - med gästerna. Det är ditt ansvar att skapa övergripande gästnöjdhet och se till att de får en fantastisk upplevelse när de reser med Slopestar.

För att kunna leverera personlig service i toppklass behöver vi starka och ansvarsfulla personer som är proaktiva och brinner för vintersport och kundservice. Som alltid är redo för en utmaning. Dessutom lägger vi stor vikt vid att du är:

  • Serviceinriktad och tillmötesgående
  • Positiv och energisk
  • Kreativ och anpassningsbar
  • Disciplinerad och strukturerad
  • Det är en fördel om du talar antingen tyska, franska eller italienska

 

ANSÖK NU

Låter jobbet som skidguide på Slopestar som något för dig? Skicka då ditt CV och ett personligt brev via dette link: slopestar.

Vi ser fram emot din ansökan!

Fritextsökning

Bli Destinationschef

Destinationschef

ÄR DU VÅR NÄSTA DESTINATIONSCHEF? BLI DESTINATIONSANSVARIG HOS SLOPESTAR - Jobbet som destinationschef erbjuder både personliga utmaningar, samt möjligheten att få mycket erfarenhet av problemlösning och ledarskap. Det här är jobbet för dig som vill göra det lilla extra och...

Bli högsäsongsguide

Bli högsäsongsguide

VILL DU BLI HÖGSÄSONGSGUIDE? VAD ÄR EN HÖGSÄSONGSGUIDE? - Att vara högsäsongsguide innebär att du kommer att resa till destination i allt från ca 1-6 veckor, vanligtvis under de mest hektiska veckorna (vecka 4-10). Här kommer du att vara en del av teamet som redan finns på...

Logo fra Danmarks rejse garantifond
Logo for Danmarks rejsebureau forening