Skip to main content
Trustpilot

Jobba i Alperna

JOBBA MED SLOPESTAR I ALPERNA

 

LEDIGA JOBB 

Vi har för närvarande alla tjänster tillsatta, du är välkommen att skicka en spontanansökan till [email protected].


HAR DU INGA PLANER FÖR DEN HÄR VINTERN? HAR DU EN DRÖM OM ATT ERSÄTTA DEN TRÅKIGA VINTERN I SVERIGE MED SOL, SNÖ OCH BERGSLUFT? SLOPESTAR LETAR FÖR NÄRVARANDE EFTER GUIDER FÖR DEN KOMMANDE SÄSONGEN. 

Vi är på jakt efter de bästa guiderna i Alperna... Om du tror att du kan vara en av dem vill vi gärna att du hör av dig till oss.

Att arbeta som skidguide hos oss är ett aktivt jobb som ger dig massor av fantastiska upplevelser i en härlig miljö. Vardagen som guide är spännande, utmanande, lärorik och rolig. Om du frågar oss så skulle vi säga att det är VÄRLDENS BÄSTA JOBB!

VARFÖR JOBBA MED OSS?

1. Fokus på bra och personlig service

Vi fokuserar på personlig service där du som guide får vara dig själv och möta gästerna där de är. 

2. Förtroende och ansvar

Vi litar på att våra guider är rätt personer för jobbet, därför kommer du att få mycket eget ansvar och kunna forma ditt eget arbete på destinationen. Denna frihet och detta ansvar ger stor personlig utveckling.

3. Seriös arbetsgivare

Som arbetsgivare ser vi dig som en guide och som en person. Vi är alla ett stort team som arbetar mot ett gemensamt mål. Detta är otroligt viktigt för oss och en av de saker som tidigare guider värdesätter mest med jobbet. Även om vi är ett nytt företag så har vi många års erfarenhet av att arrangera skidresor. 

Dessutom erbjuder vi:

Boende - Liftkort för hela säsongen - SIM-kort och wifi - Arbetsuniform - Transport T/R till Alperna - Olycksfallsförsäkring - Lön och provision - Rekommendationsbrev efter säsongen och Stora meriter för framtiden

KAN DU SÄGA JA?

Om du kan säga ja till nedanstående, så kommer du definitivt att bli glad över att arbeta med oss och bli en del av vårt team. 

  • Du brinner för skidåkning och för att ge människor en unik upplevelse
  • Du är redo att ta ett stort ansvar och äga din destination
  • Du vill påverka servicekonceptet för en nystartad skidresebyrå
  • Du kommer att vara en del av ett team där alla hjälper alla


INNAN SÄSONGEN BÖRJAR

Vi tror att bra förberedelser är viktiga. Därför lägger vi stor vikt vid att förbereda och utbilda våra guider, så att de har de bästa förutsättningarna inför säsongen. Därför måste alla guider genomföra vår guidekurs innan skidsäsongen börjar.Vi utbildar våra guider själva för att säkerställa att kvaliteten uppfyller våra krav och för att se till att vi lär känna dig som guide och som person och att du lär känna oss.

Vi har för närvarande alla tjänster tillsatta, du är välkommen att skicka en spontanansökan till [email protected]

Kan du se dig själv arbeta med oss? Och vara med på resan mot att skapa skidåkarnas favoritresebolag? Då söker vi just nu guider till nästa säsong. Vill du bli en del av teamet? Skicka då en ansökan till [email protected] och bifoga ditt CV och ett personligt brev.

Fritextsökning

Bliv reseledara i Alperna

Reseledare i Alperna

ÄR DU VÅR NÄSTA SLOPESTAR-RESELEDARE? BLI RESELEDARE PÅ SLOPESTAR - Som skidguide på Slopestar blir du en del av en nyare skidresebyrå med många års erfarenhet i branschen. Om du är proaktiv, serviceminded och en sann problemlösare, då kan du vara den person...

Bli Destinationschef

Destinationschef

ÄR DU VÅR NÄSTA DESTINATIONSCHEF? BLI DESTINATIONSANSVARIG HOS SLOPESTAR - Jobbet som destinationschef erbjuder både personliga utmaningar, samt möjligheten att få mycket erfarenhet av problemlösning och ledarskap. Det här är jobbet för dig som vill göra det lilla extra och...

Bli högsäsongsguide

Bli högsäsongsguide

VILL DU BLI HÖGSÄSONGSGUIDE? VAD ÄR EN HÖGSÄSONGSGUIDE? - Att vara högsäsongsguide innebär att du kommer att resa till destination i allt från ca 1-6 veckor, vanligtvis under de mest hektiska veckorna (vecka 4-10). Här kommer du att vara en del av teamet som redan finns på...

Logo fra Danmarks rejse garantifond
Logo for Danmarks rejsebureau forening