Skip to main content
Trustpilot

Jobba i Alperna

JOBBA MED SLOPESTAR I ALPERNA

 

LEDIGA JOBB 


HAR DU INGA PLANER FÖR DEN KOMMANDE VINTERN? DRÖMMER DU OM ATT ERSÄTTA DEN TRÅKIGA VINTERN I DANMARK MED SOL, SNÖ OCH BERGSLUFT? DÅ ÄR DET DAGS ATT SÖKA JOBB SOM SKIDGUIDE HOS SLOPESTAR!  

Vi är på jakt efter de bästa guiderna i Alperna, och om du tror att du kan vara en av dem vill vi gärna höra från dig.  

Att arbeta som skidguide hos oss är ett aktivt jobb som ger dig massor av fantastiska upplevelser i en härlig miljö. Vardagen som guide är spännande, utmanande, lärorik och rolig. Om du frågar oss så skulle vi säga att det är VÄRLDENS BÄSTA JOBB!

 

VARFÖR JOBBA PÅ SLOPESTAR? 

 

1. Fokus på god och personlig service 

Vi fokuserar på personlig service, där du som guide kan vara dig själv och möta gästerna där de är. Det innebär att personlighet är en av våra största styrkor i vår guideservice och det vi särskilt betonar hos våra guider.  

2. Förtroende och ansvar 

Vi litar på att våra guider är rätt personer för jobbet, så du får mycket ansvar och möjlighet att forma ditt eget arbete på destinationen. Denna frihet och detta ansvar ger en stor personlig utveckling och en erfarenhet som man kan ha nytta av resten av livet, både privat och yrkesmässigt. 

3. Seriös arbetsgivare 

Som arbetsgivare ser vi dig både som en guide och som en person. Vi är alla ett stort team som arbetar mot ett gemensamt mål: att skapa de bästa gemenskaperna och upplevelserna för våra gäster. Detta är otroligt viktigt för oss och en av de saker som tidigare guider uppskattar mest med att arbeta med oss. Trots att vi är ett nytt företag har vi många års erfarenhet av att arrangera skidresor.  

 

VAD VI ERBJUDER DIG


Boende - Liftkort för hela säsongen - SIM-kort och wifi - Arbetsuniform - Transport T/R Köpenhamn mellan Alperna - Olycksfallsförsäkring - Lön och provision - Rekommendationsbrev efter säsongen och goda referenser för framtiden. Naturligtvis erbjuder vi dig också vänskaper för livet och upplevelser som du aldrig kommer att glömma. 


GUIDE-KURS  


Vi tror att bra förberedelser är viktigt. Därför lägger vi stor vikt vid att förbereda och utbilda våra guider så att de har de bästa förutsättningarna inför säsongen. Alla guider genomgår vår guidekurs vecka 43 i Danmark och ytterligare en vecka i Alperna innan skidsäsongen börjar. Vi utbildar våra guider själva för att säkerställa att kvaliteten uppfyller våra krav och för att säkerställa att vi lär känna dig som guide och som person samt att du lär känna oss. 

 

KAN DU SÄGA JA TILL FÖLJANDE? 


Om du kan säga ja till följande kommer du definitivt att trivas med att arbeta med oss och bli en del av vårt team.  

  • Du brinner för skidåkning och för att ge människor en unik upplevelse. 
  • Du är redo att ta på dig mycket ansvar och äga din destination. 
  • Du vill påverka servicekonceptet i en nystartad skidreseverksamhet. 
  • Du vill vara en del av ett team där alla hjälper alla och arbetar tillsammans mot samma mål. 
  • Du älskar utmaningar som utvecklar dig som person.  

 

ANSÖK REDAN NU! 


Kan du se dig själv arbeta med oss? Och vara med på resan mot att skapa alla skidåkares favoritresesällskap? Då söker vi just nu guider till nästa säsong. Om jobbet låter som något för dig, skicka en ansökan via denna länk: slopestar och bifoga ditt CV och en motiverad ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig! 

Fritextsökning

Bliv reseledara i Alperna

Reseledare i Alperna

ÄR DU VÅR NÄSTA SLOPESTAR-RESELEDARE? BLI RESELEDARE PÅ SLOPESTAR - Som skidguide på Slopestar blir du en del av en nyare skidresebyrå med många års erfarenhet i branschen. Om du är proaktiv, serviceminded och en sann problemlösare, då kan du vara den person...

Bli Destinationschef

Destinationschef

ÄR DU VÅR NÄSTA DESTINATIONSCHEF? BLI DESTINATIONSANSVARIG HOS SLOPESTAR - Jobbet som destinationschef erbjuder både personliga utmaningar, samt möjligheten att få mycket erfarenhet av problemlösning och ledarskap. Det här är jobbet för dig som vill göra det lilla extra och...

Bli högsäsongsguide

Bli högsäsongsguide

VILL DU BLI HÖGSÄSONGSGUIDE? VAD ÄR EN HÖGSÄSONGSGUIDE? - Att vara högsäsongsguide innebär att du kommer att resa till destination i allt från ca 1-6 veckor, vanligtvis under de mest hektiska veckorna (vecka 4-10). Här kommer du att vara en del av teamet som redan finns på...

Logo fra Danmarks rejse garantifond
Logo for Danmarks rejsebureau forening