Skip to main content
Trustpilot

Bli högsäsongsguide

VILL DU BLI HÖGSÄSONGSGUIDE?


VAD ÄR EN HÖGSÄSONGSGUIDE?

Att vara högsäsongsguide innebär att du kommer att resa till destination i allt från ca 1-6 veckor, vanligtvis under de mest hektiska veckorna (vecka 4-10). Här kommer du att vara en del av teamet som redan finns på destinationen och bli en del av deras gemenskap och samarbete. Sammantaget kommer det vara högsäsongsguidens ansvar att avlasta och hjälpa de andra guiderna när de behöver det som mest.

 

VAD INNEBÄR DET ATT VARA HÖGSÄSONGSGUIDE?

Högsäsongsguider får en unik möjlighet att ha en kortare och mer intensiv tid i Alperna. Det är en speciell chans att få en smak av säsongslivet (eller komma tillbaka till det) under en kortare period. Som högsäsongsguide är du direkt placerad på en destination och kan ta på dig vilken uppgift som helst, från pistvisning till hotellbesök.

VAD LETAR VI EFTER HOS DIG?

Som högsäsongsguide förväntar vi oss att du har drivkraften att ta dig ner till destinationen och engagera dig i hur saker och ting fungerar. För det mesta ger högsäsongsguiderna en fantastisk förnyad energi till det ordinarie guideteamet. 

Vi ser gärna att Du är:

  • Serviceminded och tillmötesgående
  • Positiv och energisk
  • Kreativ och anpassningsbar
  • Disciplinerad och strukturerad
  • Det är en fördel om du talar antingen tyska, franska eller italienska
  • Det är en fördel om du har varit guide tidigare eller känner till flera eller en av destinationerna.

 

INNAN SÄSONGEN BÖRJAR

Vi tror att bra förberedelser är viktiga. Därför lägger vi stor vikt vid att förbereda och utbilda våra guider, så att de har de bästa förutsättningarna inför säsongen. Därför måste alla guider genomföra vår guidekurs innan skidsäsongen börjar. Vi utbildar våra guider själva för att säkerställa att kvaliteten uppfyller våra krav och för att se till att vi lär känna dig som guide och som person och att du lär känna oss.

ANSÖK NU

Kan du se dig själv arbeta med oss? Och vara med på resan mot att skapa skidåkarnas favoritresebolag? Då söker vi just nu guider till nästa säsong. Vill du bli en del av teamet? Skicka då en ansökan via dette link: slopestar och bifoga ditt CV och personligt brev. 

Fritextsökning
Logo fra Danmarks rejse garantifond
Logo for Danmarks rejsebureau forening